Одеська національна академія харчових технологій

Освітньо-професійні програми


Освітньо-професійні програми 2020 року


Ступінь Бакалавра


ОПП спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Комп'ютерна інженерія»


ОПП спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Енергетичне машинобудування»


ОПП спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка»


Ступінь Фахового молодшого бакалавра


ОПП спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Обслуговування комп'ютерних систем та мереж»


ОПП спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Комп'ютерна графіка та Web-дизайн»


ОПП спеціальність: 123 «Комп'ютерна інженерія». Освітня програма: «Безпека комп'ютерних систем і мереж»


ОПП спеціальність: 121 «Інженерія з програмного забезпечення». Освітня програма: «Розробка програмного забезпечення»


ОПП спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»


ОПП спеціальність: 142 «Енергетичне машинобудування». Освітня програма: «Монтаж і обслуговування систем кондиціювання та вентиляції повітря»


ОПП спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка підприємства»


ОПП спеціальність: 051 «Економіка». Освітня програма: «Економіка та організація бізнесу»


ОПП спеціальність: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Освітня програма: «Фінанси банківська справа та інтернет-банкінг»


ОПП спеціальність: 075 «Маркетинг». Освітня програма: «IT маркетинг та бізнес-комунікації»


ОПП спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Освітня програма: «Товарознавство в митній справі»


ОПП спеціальність: 182 «Технології легкої промисловості». Освітня програма: «Моделювання та конструювання промислових виробів»


ОПП спеціальність: 182 «Технології легкої промисловості». Освітня програма: «Індустрія моди»


ОПП спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів»