Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Класна година на тему Зустріч з бійцем бригади Азов

18 квітня 2024

Сьогодні, 17 квітня 2024 року, здобувачі освіти груп 1КБ-04, 1КС-60, 1РП-10 на виховній годині зустрілись з учасником 12 бригади спеціалізованого призначення «Азов».

Тетяна Копайгородська, заступник директора з виховної роботи, запросила бійця бригади «Азов», який має позивний «Тара».

Зустріч пройшла у форматі бесіди. Цікаво було прослухати історію створення добровольчої бригади «Азов» у 2014 році. Наразі 5 травня бригада «Азов» буде відмічати 10 років з дня створення бригади, яка розпочиналась з 36 бійців, а наразі нараховує більше 5 тисяч бійців різних національностей. Дуже болісно було послухати про історію Маріуполя: 86 днів безперервного бомбардування авіаційними бомбами по цивільному населенню, будівлі Драматичного театру, пологовому будинку і саме по території заводу «Азовсталь», де було багато як цивільного населення, так і поранених бійців. Підрозділ просив супроводжувати цивільних для виводу з території «Азовсталі» але ворог заперечував. Важливо вивезти тіла загиблих бійців і поховати з почестями. Понад 900 азовців досі знаходяться у полоні ворога.

У підсумку, гість запевнив, що бойовий дух на передовій високий, бійці вмотивовані та сильні духом, здатні вистояти у вирі непередбачуваних обставин та досягти бажаної Перемоги.

Молодь оплесками подякувала захиснику за можливість навчатись та побажала здобуття якнайшвидшої Перемоги з найменшими втратами!