Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

День відкритих дверей в ОНТУ

14 квітня 2024

13 квітня 2024 року в Одеському національному технологічному університеті, до складу якого входить ВСП «ОТФК ОНТУ», було проведено «День відкритих дверей».

На цей захід було запрошено і представників нашого коледжу – в проведені Дня відкритих дверей взяли участь Лілія Іванова (директорка коледжу), Віктор Мирошниченко (голова ЦК суспільно-гуманітарних дисциплін), Юлія Рощіна-Боговик (викладач правознавства та суспільних дисциплін) та студенти 2 курсу економічного відділення - 2 ІМ та 2 ТТ.

Викладачі та студенти плідно використали час: знайомство з Університетом; особливості та перспективи навчання та продовження навчання на освітніх програмах ОНТУ; освітні, спортивні, творчі та професійні можливості Університету; ознайомились з особливостями Вступу 2024; відвідали проведення майстер-класів факультетів та провідних кафедр; заслухали виступи студентства ОНТУ.

На завершення Дня відкритих дверей студенти груп 2 ТТ та 2 ІМ взяли участь в проведенні квесту по території ОНТУ, якій було організовано завідувачкою кафедри Публічного управління та адміністрування Оленою Ніколюк. В змаганні Перемогу святкувала команда студентів нашого коледжу, які отримали Почесну грамоту та солодку нагороду із рук декану факультету Менеджменту, маркетингу та публічного адміністрування – Ірини Агеєвої.